Excellent houtvezel

Voor excellent houtvezel van topkwaliteit gaat u naar Klein Kromhof Houtvezels. Wij produceren al jaren volledig zelf hoogwaardige houtvezels voor de agrarische en industriële sector, veeteelt en particulieren.

De voordelen van excellent houtvezel

Excellent houtvezel is het perfecte product voor bodembedekking en wordt dan ook veel gebruikt als ondergrond voor stallen van bijvoorbeeld kippen, koeien en paarden. Het product wordt vooral aanbevolen als bodembedekker voor paarden. Excellent houtvezel is namelijk een stofvrij en voorkomt irritatie van de luchtwegen. Daarnaast is het product zacht en dus comfortabel, en dus erg prettig voor uw paard om op te zitten of liggen.

Excellent houtvezel is een milieuvriendelijk natuurproduct is dat de bodem extra droog houdt. Het heeft namelijk een sterk absorptievermogen. Dit maakt de vezels niet alleen zuinig in gebruik, het zorgt er ook voor dat het mestvolume afneemt. Daarnaast zorgt excellent houtvezel voor een makkelijk schoon te houden stal. Dit is natuurlijk erg prettig voor zowel u als uw dieren.

Klein Kromhof levert extreme volume houtvezels van kwaliteit

Klein Kromhof produceert alle vezels volledig zelf. Dit doen we in onze fabriek in Daarlerveen, op zo'n twintig minuten van Hardenberg. Het gehele productieproces is geautomatiseerd, van het sorteren op grofheid tot het verpakken in balen. Hierdoor bieden we continuïteit in kwaliteit en leversnelheid. Doordat we zelf produceren kunnen we diverse soorten houtvezels leveren, waaronder excellent houtvezels.

Wilt u excellent houtvezels bestellen bij Klein Kromhof? U kunt via de website een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze ontvangt u binnen enkele werkdagen. Voor meer informatie kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen.