Houtkrullen

Voor houtkrullen van topkwaliteit gaat u naar Klein Kromhof Houtvezels. Al jaren produceren wij hoogwaardige houtvezelproducten voor de agrarische en industriële sector, voor veeteelt en particulieren.

Houtkrullen zorgen voor een droge ondergrond

Houtkrullen worden vooral gebruikt als bodemdekker voor stallen van bijvoorbeeld koeien en paarden. Houtkrul is een milieuvriendelijk natuurproduct is dat de bodem droog, schoon en makkelijker te onderhouden houdt.

Houtkrul wordt ook wel zaagsel genoemd, maar houtkrullen zijn een stuk breder dan zaagsel. Het voordeel van houtkrullen ten opzichte van zaagsel is dat het een absorberend vermogen heeft en bijvoorbeeld urine opneemt van de dieren. Als u gebruik maakt van houtkrullen, kunt u simpelweg de vieze en natte plekken verwijderen uit de stal. Het kost wat meer tijd, maar u hoeft niet de hele stal leeg te halen.

Houtkrullen van topkwaliteit

Klein Kromhof produceert zelf alle producten. De grondstoffen worden ingekocht bij houtverwerkende bedrijven in Nederland en het buitenland, en vervolgens verwerkt tot houtkrullen in onze fabriek in Daarlerveen. Omdat de volledige productie in eigen beheer is, kunnen we altijd kwaliteit garanderen.

Een ander voordeel is dat we producten kunnen leveren die volledig voldoen aan de klantvraag. We kunnen de houtkrullen namelijk leveren in verschillende verpakkingsformaten en hoeveelheden. Tevens kunnen we snel leveren, omdat we ten eerste alle producten in huis hebben en ten tweede een snelle transportservice tot onze beschikking hebben.

Wilt u weten wat Klein Kromhof voor u kan betekenen? Neem contact op met ons kantoor in Twente. Onze medewerkers informeren u graag en maken direct een vrijblijvende offerte op.