Houtpellets Twente

Voor houtpellets Twente als milieuvriendelijke brandstof, gaat u naar Jekro. Gevestigd in Daarlerveen kunt u bij ons terecht voor kwaliteit houtpellets Twente, welke geschikt zijn voor het verwarmen van ruimtes en voor het opwekken van energie.

Kwaliteit houtpellets Twente als milieuvriendelijke brandstof

Voordelen van houtpellets Twente is dat het uit schoon houtvezel geperst is, zonder enige toevoegingen. Daarmee is de brandstof milieuvriendelijk, CO2-neutraal en heeft het bovendien een hoge verbrandingswaarde. Wij leveren CO2-neutrale houtpellets in Twente die volgens de EN+ norm zijn geproduceerd. In eigen fabriek wordt het product uit hardhout door computergestuurde installaties gefabriceerd en daarbij staat de productie onder voortdurende controle. Zo wordt het juiste behoud van vochtigheid en druk in stand gehouden. Met een jaarproductie van 3.800 ton van deze brandstof, vermijden wij netto 3.214 ton CO2, waarmee een duurzame installatie van houtpellets Twente is gegarandeerd.

Productie en transport van houtpellets Twente door Jekro

Het transport van houtpellets Twente wordt uitgevoerd met een grote vrachtauto. Houtpellets Twente zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, verpakt, in bulk of losgestort. Binnen 48 uur na uw bestelling wordt uw bestelling op de gewenste plek geleverd. Verpakt zijn de pellets leverbaar in kleinverpakking van 14 kg of Big Bags met capaciteit tot 1250 kg. Bij een groot gebruik van houtpellets Twente, kunnen deze in bulk geleverd worden. Losgestort kunnen ze ook worden geleverd op de door u bepaalde losplaats. Afhankelijk van uw situatie wordt er gekeken naar een passende leveringsmethode. Voor informatie over houtpellets Twente, levering en kosten kunt u contact met ons opnemen.