Houtvezelbalen

Houtvezelbalen van topkwaliteit koopt u bij Klein Kromhof Houtvezels. Wij produceren onze houtvezelbalen volledig zelf en leveren deze aan meerdere klanten in de agrarische en industriële sector, maar ook aan particulieren.

Houtvezelbalen, voor een droge ondergrond van uw stallen

Houtvezel is een milieuvriendelijk natuurproduct dat vaak wordt gebruikt als bodemdekker voor bijvoorbeeld koeien- en paardenstallen. Houtvezels houden de ondergrond langer droog en schoon. Tevens is een ondergrond bedekt met houtvezels vaak beter te onderhouden. Houtvezels van Klein Kromhof zorgen voor de beste omstandigheden in de stal.

Zelfgeproduceerde houtvezelbalen van de beste kwaliteit

Wij leveren houtvezelbalen in verschillende formaten. We kunnen het formaat zelfs op maat maken, omdat we onze houtvezels zelf produceren. Nadat de grondstoffen zijn ingekocht bij leveranciers in Nederland en het buitenland, vindt het gehele productieproces plaats in onze fabriek in Daarlerveen, tussen Hardenberg en Almelo. Omdat de productie in eigen beheer is, kunnen we continue kwaliteit leveren.

Omdat we zelf houtvezels produceren, kunnen alle houtvezelbalen snel worden geleverd. We hebben tenslotte alles zelf op voorraad. Tevens beschikken we over een eigen transportservice, waardoor we de houtvezelbalen op ieder gewenst adres kunnen afleveren. Houtvezels zijn verkrijgbaar in verschillende balen en voor verschillende prijzen. Zo zit er altijd iets tussen dat voldoet aan uw wensen.

Meer informatie over Houtvezelbalen?

Voor meer informatie over houtvezelbalen van Klein Kromhof kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen, indien gewenst, een vrijblijvende offerte opmaken.